Gnist_kor_195A7093_fotoKristinStøylen.jpg

600 forventningsfulle møtte opp til gnistrende barnekor

Det var helt fullt i salen da Gnist Barnehager den 26 april kl 18:00 avholdt sitt årlige konsertarrangement i Parken Kulturhus.

Arrangementet er et samarbeid mellom 7 av Gnist barnehagene på Sunnmøre og over 150 barn på førskoletrinnet fikk noen timer i rampelyset.

-Barnekoret til Gnist Barnehager har hver eneste gang tiltrukket seg mange spente foreldre og slektninger. Det ble ikke noe unntak i år, med et nytt og spennende musikalsk program, sier Heidi Pedersen Sunde, som er leder ved Gnist Sætra.

Musikk er et pedagogisk verktøy som alle barn har relasjoner til, og her fikk vi oppleve både glede og samspill på sangens vinger, fortsetter hun.

Årets musikalsk ansvarlige var Siv Vang, som er utdannet barnehagelærer og musikkpedagog, og som til daglig jobber ved Gnist Sætra på Valderøy.

Å få 150 førskolebarn til å stå på samme scene og synge i vakker harmoni, er ikke en jobb for pyser. Dette er noe de sju Gnist-barnehagene på Sunnmøre jobber mot hele året, og som barna gleder seg veldig til. – For oss handler det om å levere god barnehagekvalitet. Vi skal gi barna en fin opplevelse og en minnerik kveld. Barna skal få lov til å trene på å stå på scenen og uttrykke seg og vi skal yte god omsorg og ivareta alle barna under hele opplevelsen. De voksne er selvfølgelig med på scenen , sier Sunde.

Gnist Barnehager er en privat barnehagekjede med 16 barnehager i fire fylker. Konsernet har ca 450 ansatte og yter omsorg, lek og læring for ca 1800 barn.