Bli bedre kjent med Liselotte Karlsson, - leder for Gnist Bjørnegårdsvingen.

Liselotte (46), er opprinnelig fra Sverige, men har bodd i Norge siden hun var 20 år gammel. Her fullførte hun bachelorutdanningen til barnehagelærer, og tok i tillegg videreutdanning innen endringsledelse, stryrerutdannelse og barn i risiko. Med sine 26 år i faget, har hun mye erfaring, både som assistent, pedagogisk leder og styrer i flere barnehager, - de siste 11 årene som styrer for personalbarnehagen for sykehusansatte på Martina Hansen hospitalet i Bærum. Liselotte brenner for gode relasjoner, uteliv, fysisk aktivitet og mye mer.

Vi har tatt en prat med vår nye barnehageleder for å bli bedre kjent med henne;

Image1 _1_.jpg


Sosial og aktiv, med et stort hjerte for hyttelivet i den Svenske skjærgården. 
Liselotte er aktiv både til lands og til vanns, og liker å være sosial sammen med venner. Hun bor i Bærum med sine gutter på 12 og 15 år, ikke langt fra Gnist Bjørnegårdsvingen. Hun kjenner området og de mulighetene som finnes her godt, og bruker det mye både i jobb- og privat sammenheng. Så ofte hun får mulighet, reiser hun til hytta i Sverige. Her nyter hun den Svenske skjærgården, gjerne omkranset av gode venner og familie. 


Nysgjerrig på Gnists verdier. 

Liselotte trivdes godt i jobben sin på Martina Hansen hospitalet, og var i utgangspunktet ikke på jakt etter ny jobb, men noe i stillingsannonsen fra Gnist fanget oppmerksomheten hennes; Kompetent, engasjert, effektiv og nytenkende - eller KEEN som man sier det i Gnist. KEEN er Gnists verdier, verdier som Liselotte kjenner seg godt igjen i. Nysgjerrig på en barnehagekjede som hadde dette som verdigrunnlag, sendte hun likevel en søknad. 

«For meg, som ikke kjente til Gnist-kjeden i det hele tatt, er jeg positivt overrasket over å se hvor tilrettelagt og profesjonelt alt er. Jeg gleder meg til å få være med å bygge opp en splitter ny barnehage i Gnist», forteller hun 


Trivsel, trygghet, gode relasjoner og en inspirerende hverdag.

For Liselotte er det viktig å skape gode relasjoner både mellom ansatte, foreldre og barna. 

«Vi voksne er barnas viktigste ressurs og vi skal være tett på for å skape trygghet og rom for utfoldelse og læring. Vi skal inspirere til læring på forskjellige måter, derfor må teamet bestå av personer med ulike interesser, erfaringer og kunnskap, - slik at vi kan lære av og inspirere hverandre på tvers av alder, stilling og interesser, - også må latteren sitte løst, positivitet og latter smitter alle», sier Liselotte. 


En splitter ny barnehage med mange muligheter. 

Gnist Bjørnegårdsvingen står ferdig august 2021, med ca. 100 barnehageplasser fordelt på fire avdelinger; to småbarns- og to storbarnsavdelinger. For Liselotte har det vært inspirerende å få følge byggeprosessen. 

«Her blir det bare så fint! Alle avdelinger er utstyrt med eget kjøkken, med løsninger tilpasset barnehøyde slik at barna kan ta del i matlagingen. Vi har mange fine grupperom i deilige, friske farger, og et kjempefint uteområde, med mange ulike soner og lekeapparater som er alderstilpasset. Jeg er helt sikker på at Gnist Bjørnegårdsvingen kommer til å bli en fantastisk barnehage og kan nesten ikke vente med å få hilse alle barn og foreldre velkommen hit første barnehagedag 9. august, - tenk for en fantastisk reise vi skal ut på sammen!»


Er du interessert i å vite mer om Gnist Bjørnegårdsvingen, eller har lyst å søke plass hos oss?
Ta kontakt med Liselotte på mail; leder.bjornegardsvingen@gnistbarnehager.no eller ring på telefonnummer 930 35 555.