Det nærmer seg søknadsfrist 1. mars

La oss vise deg hvorfor du bør velge barnehage i Gnist-kjeden! Her kan du lese mer om oss, hvordan du kan søke plass og lenker til nyttig informasjon.

gnist_skogstunet_tonemolnes_2019_TMO0301_GUL-web.jpg


Gnist Barnehager er en privat barnehagekjede med barnehager i Hordaland, Møre og Romsdal og Trøndelag. Med totalt 17 barnehager, ca. 500 kompetente, engasjerte og gnistrende medarbeidere og ca. 2000 barn, har vi mye erfaring med å tilpasse hverdagen til deg og ditt barn. Hver dag brenner alle våre dedikerte medarbeidere for å bringe frem det beste i barnet. Dette er vi svært stolte av at vi får lov til å gjøre, og lover å strekke oss til det ytterste for å fortsette å gjøre.

 

Trygghet
Når du overlater barnet ditt til oss, vet vi at vi påtar oss et stort ansvar. Våre medarbeidere er den viktigste ressursen vi har for å sørge for ditt barns sikkerhet. Opplevelsen av tilvenningsdagene og tiden det tar å venne seg til den nye tilværelsen, varierer fra familie til familie. Derfor bruker vi god tid og tar hensyn til hver families individuelle behov gjennom disse dagene. Les mer om hvordan vi gir en god start i barnehagen.


gnist_barnehager_ratvika_tonemolnes_2019_TMO1181.jpgUtforskning
Lek og utforsking er viktige verktøy for at barnet skal tilegne seg erfaringer, kunnskaper og ferdigheter. Derfor er lek og utforsking to nøkkelbegreper for oss. Samfunnsutviklingen går i et rasende tempo, og derfor blir evnen til å søke og ta til seg ny kunnskap, en viktig kompetanse for barnet. Evnen til å utforske og undre seg over ulike fenomener ligger latent i de fleste små barn. I Gnist Barnehager skal våre medarbeidere observere og fange opp situasjoner som inviterer til utforsking. Les mer om hvordan barnet ditt kan utvikle seg gjennom utforskning og lek i våre barnehager.


gnist_festerasen_tonemolnes_2019_TMO1618.jpg

 

Utvikling
I Gnist Barnehager har vi et grunnleggende syn som sier at alle barn er forskjellige - de er ulike individer med unike særtrekk. For at barnet ditt skal utvikle seg optimalt, tar vi utgangspunkt i barnets styrker og interesser. For oss er det viktig at du som forelder vet at barnet ditt får en trygg utvikling når du skal søke barnehageplass.

Søknadsfristen for barnehageplass i Norge er 1. mars hvert år.
Les mer om samordnet opptak for barnehageplass her.  Her kan du søke barnehageplass i Gnist Barnehager:


VIKEN FYLKE

Barnehage i Bærum:
Gnist Bjørnegårdsvingen
Les mer > 

 


VESTLAND FYLKE

Barnehage i Bergen:
Gnist Rollandslia
Les mer >

Gnist Festeråsen 
Les mer > 


Barnehage på Askøy: 
Gnist Skogstunet
Les mer >TRØNDELAG FYLKE

Barnehage i Trondheim: 
Gnist Tiller
Les mer >

Barnehage i Stjørdal: 
Gnist Husbyåsen
Les mer >

Barnehage i Oppdal:
Gnist Brennan
Les mer >MØRE OG ROMSDAL FYLKE

Barnehage i Ålesund:


Barnehage på Flisnes:
Gnist Flisnes
Les mer >


Barnehage på Hessa:
Gnist Hessa
Les mer >


Barnehage på Moa:
Gnist Høgvoll
Les mer >


Barnehage i Ratvika:
Gnist Ratvika
Les mer >Barnehage på Valderøya: 
Gnist Sætra
Les mer >

Gnist Nordstrand
Les mer >


Barnehage i Sula:
Gnist Bjørkavåg
Les mer >

 

Barnehage i Fosnavåg:
Gnist Myklebust
Les mer >

 

Barnehage i Hareid:
Gnist Holstad
Les mer >

 

Barnehage i Ulsteinvik:
Gnist Støylane
Les mer >