IMG-4003.jpg

Gnist Festeråsen fyller 5 år

En ballongportal var det første som møtte barn og foreldre da de ankom Gnist Festeråsen onsdag morgen. Det var altså ingen tvil om at det var feiring på gang. Barnehagen fyller nemlig fem år og det ble feiret på skikkelig vis.

En dag barna sent vil glemme
Inndelt i kohorter gjennomførte barna en rekke aktiviteter. Det meste ble en overraskelse for de små som ikke var klar over hva som skulle foregå. På agendaen sto ansiktsmaling, såpebobler, musikk og diverse leker for barna dagen gjennom. Barna fikk også besøk av ekornet og haren som kom med den syklende isbilen for å dele ut is til isglade barn. For å toppe det hele fikk Gnist-ekornet bursdagshatten på og mottok nydelig bursdagssang fra alle barna. Ingen tvil om at dette ble en innholdsrik og minneverdig dag for alle sammen.

Klar for fem nye år
- Vi har hatt fem flotte år siden vi startet opp i 2015. Jeg er veldig stolt av alle våre flotte barn og dedikerte ansatte, sier leder Tonje Serine Tveitnes som gledet seg stort til å feire dagen sammen med store og små. Tonje Serine har vært med siden oppstarten, og gleder seg allerede til hva de neste fem årene i Gnist Festeråsen vil bringe. - Jeg gleder meg til å fortsette det viktige arbeidet med å bringe fram det beste i barna, sier Tonje Serine.

IMG-4010.JPG
IMG-3989.jpg