Har du også en hemmelig venn?

Årets adventperiode har vært preget av ekstra spenning, undring og glede hos Gnist Trøa. I år har nemlig de ansatte i skjul avlevert hemmelige beskjeder, småpresanger og overraskelser til hverandre - uten å avsløre hvem som er giveren!

Hjerte.jpg

Det skal litt innsats til for å få det ekstra hyggelig på arbeidsplassen. Men ved Gnist Trøa har de ansatte også kjent på gevinsten det gir den siste tiden. Der har nemlig hver ansatt fått tildelt en hemmelig venn, som de i ekte førjulsånd har ytt litt ekstra for. Kanskje en liten oppmerksomhet i posthylla, eller en koselig beskjed på arbeidsplassen? Eller et stjålent smil de i mellom på vei gjennom avdelingen?

-Hver dag har vi funnet små gaver i posthyllene, eller det har dukket opp en hyggelig lapp på veggen, og ekstra spennende var det å avsløre hvem som faktisk var den hemmelige vennen, sier leder Unni Åsen.


Julebrus (2).jpg

Gnist Trøa ligger i et nyetablert boområde på Heimdal, med marka rett utenfor porten, og skogen og Lundåsen som nærmeste naboer. Vil du vite mer, gå til barnehagens hjemmeside her