Gnist i tall og fakta

Gnist Barnehager er en privat barnehagekjede med barnehager i Hordaland, Møre og Romsdal og Trøndelag. Vi startet driften av vår første barnehage i 2004 – da under navnet Grønmyr Barnehage. I 2014 endret vi navn til Gnist Barnehager. I dag består vi av 17 barnehager og har planer om å utvide vårt konsept til enda større deler av landet.

I dag jobber det totalt ca. 450 kompetente, engasjerte og gnistrende medarbeidere i våre barnehager. Disse personene er i særklasse den viktigste årsaken til at vi i Gnist Barnehager kan tilby deg og barnet ditt et barnehagetilbud av høyeste kvalitet. Hver dag brenner alle våre dedikerte medarbeidere for å bringe frem det beste i ca. 1900 barn. Dette er vi svært stolte av at vi får lov til å gjøre, og lover å strekke oss til det ytterste for å fortsette å gjøre.

nøkkeltall.JPG

Mål og ambisjoner

Vår visjon:

Denne ambisiøse visjon ligger til grunn for alt arbeid vi gjør i Gnist Barnehager. Den sier noe om målsetningen og retningen vi jobber etter i vår virksomhet.

Våre verdier:

Vi jobber ut ifra disse fire verdiene, for å gi ditt barn det beste barnehagetilbudet du kan finne.

Kompetent

Kompetent handler om oss som pedagogisk virksomhet, vår profesjonalitet og yrkesstolthet. Vi kaller det hjertet av det vi driver med – utvikling av mennesker, av morgendagens voksne. Vår samfunnsoppgave. Dette krever faglig tyngde, kunnskap og ferdigheter. Derfor skal vi ha de mest kompetente medarbeidere i Gnist Barnehager.

Engasjert

Engasjert handler om oss som individer, vår interesse og vår tilstedeværelse i jobben. Kort fortalt hensikten med at vi går på jobb hver dag. Trygghet og læring blir kun til gjennom tilstedeværelse. 100% i dette øyeblikket. Vi kaller det magiske øyeblikk, der tillit skapes og grenser sprenges. Derfor har vi de mest engasjerte medarbeiderne i Gnist Barnehager.

Effektiv

Effektiv handler om oss som bedrift, vårt arbeidssett og våre rutiner i hverdagen. Enkelt og greit det som gjør oss i stand til å gjøre jobben vår på en god og felles måte. Gode måter å gjøre jobben på gjør oss i stand til å bruke mer av tiden vår på det som virkelig betyr noe – barna. Derfor har vi en felles standard for hvordan vi jobber i Gnist Barnehager. Vi skal opptre profesjonelt.

Nytenkende

Vi skal være i kontinuerlig utvikling. Vi skal være søkende og kreativ. Vi skal ha fokus på muligheter. Vår interesse og nysgjerrighet gjør oss annerledes.

Vårt kundeløfte:

Denne enkle setningen er det vi kaller kundeløftet vårt. Dette er det du som forelder kan forvente deg av oss. Hver dag gjør vi vårt ytterste for at nettopp ditt barn skal vokse, utvikle seg , og bli den beste versjonen det kan bli av seg selv.

Historisk tilbakeblikk

Etablerer oss i Ålesund under navnet Grønmyr Barnehage