Barnehagetilbudet under covid 19

Våre barnehager drives på bakgrunn av myndighetenes pålegg og anbefalinger. Dette inkluderer også «Veileder om smittevern i barnehager under covid-19».

For å kunne ivareta et trygt og godt tilbud i tråd med myndighetenes anbefalinger, vil det for enkelte barnehager bety en reduksjon i oppholdstiden. Barn av foreldre i kritiske samfunnsfunksjoner og barn med særlige behov, vil uansett være sikret et tilbud i tråd med deres individuelle behov.

Regjeringen har bestemt at foresatte skal betale vanlig pris selv om åpningstiden forkortes, eller om de velger å ikke benytte tilbudet

Oppdatert 11. mai

Få nyheter, tips og råd i Skattekista

I denne spalten vil våre engasjerte og kompetente medarbeidere gi deg gode tips og råd om den nye hverdagen vi alle opplever. Hvordan aktivisere barnet? Hvordan håndtere konflikt? Hvilke spill eller apper kan anbefales?

I Skattekista-menyen finner du artikler du kan lese om hvordan du kan aktivisere de minste nå som barnehagene er stengt. Under "Sjekk ut!" har våre medarbeidere anbefalt nyttig og interessant innhold som vi håper vil bidra til at denne nye, midlertidige hverdagen blir så fin som mulig, for stor og liten.