Hvordan undre seg med barnet?

Morten Falck Skår, pedagogisk leder i Gnist Festeråsen, snakker om viktigheten av å undre seg, men hva vil det egentlig si? Og hva skal til for å få det til?

Dette kan du lære mer om ved å se andre episode av «Verdens beste pappa» på NRK. (se fra kapittel 6 som handler om å undre seg sammen med barnet).

"Hva skal til for å bli verdens beste pappa for sine egne barn? Programleder Lars Karelius Noer har fått med seg seks norske fedre, og sammen leter de etter noen svar. Alenepappaen Ole har prøvd alt for å få tvillingene i seng uten at det blir dårlig stemning, mens pendlerpappaen Arnt har dårlig samvittighet for at han er for lite til stede."

Se episoden her!

Wondering with the kids

Morten Falck Skår, educational leader at Gnist Festeråsen, talks about the importance of being allowed to wonder about things, but what does that really mean? And what does it take to get it done?

You can learn more by watching this episode of "World's Best Dad" (see from Chapter 6 which is about wondering with the kids).

Click here to see the episode!