Forside_GNIST_Holstad_195A3993.jpg

Velkommen til Gnist Holstad i Hareid

Barnehagen vår er sentralt plassert i nærheten av skog og fjell, og fine turområder. Her kan barna boltre seg i urørt natur, gå i ulendt terreng og erfare livet i naturen. Vi bruker disse turområdene aktivt hele året, noe som gir inspirasjon og læring til lek. Rett utenfor gjerdet har også et turområde med både skog og en liten elv. Her er vi ofte på oppdagelsestur med barna, som synes det er spennende å klatre i trær, finne småkryp og å oppleve naturen gjennom alle årstider. Ønsker vi en lengre tur, kan vi blant annet ta turen til sentrum for å besøke fotballbanen, folkebiblioteket, Hareid skule, eller andre barnehager og lekeplasser. Vi har også gangvei til gårdene i dalen og til hønseriet. Her kan vi møte sauer og høns, og mate grisene hvis vi er heldige. Hos oss får barnet ditt en variert og spennende barnehagehverdag med mange positive naturopplevelser, og et stort utvalg av lekearenaer hele året.

Les mer om Gnist Holstad »

Pris: 2730,- (100%)

Åpent: 6.45-17
Vi har åpent 12 mnd i året.