Forside_GNIST_Myklebust_195A6149.jpg

Velkommen til Gnist Myklebust

Barnehagen vår ligger vakkert plassert ved Myklebustvannet, i naturskjønne omgivelser med kort avstand til skog, fjell og fjære. Et aktivt uteliv er en viktig del av vår barnehagehverdag, og vi går ofte på oppdagelsesturer med barna til Eldarskogen, Trollskogen og Gustavfjøra. Her fanger vi insekter, lærer om planter og utforsker det spennende livet i naturen. De kuperte turområdene gir barna fine motoriske utfordringer. Hos oss vil barnet ditt oppleve nye utfordringer, utvikle nye ferdigheter og føle mestring gjennom lek og positive erfaringer i naturen sammen med andre barn og voksne. For å skape en variert og lærende hverdag kombinerer vi opplevelser i skog og mark med ballspill i idrettshallen, vannleker på badeland og koselige lesestunder på biblioteket.

Les mer om Gnist Myklebust »

Pris: 2730,- (100%)

Åpent: 6.45-17
Vi har åpent 12 mnd i året.