Forside_GNIST_Nordstrand.jpg

Velkommen til Gnist Nordstrand i Giske

Barnehagen vår ligger i nærheten av et rolig boligområde og har kort vei til skog, fjære, flotte sandstrender og en akebakke om vinteren. Vi har flere fine skogsområder rundt oss, som vi bruker flittig til både kortere og lengre turmål. I tillegg til vår egen store og varierte lekeplass, har vi flere små lekeplasser i nærområdet som vi også benytter oss av – alle i gåavstand. På turene tar vi med bøtter og spader og drar på oppdagelsestur, enten i fjæra for å utforske og lære om livet i havet, eller i skogen for å samle kongler, stein, grener og andre materialer som er fint å bruke i formingsaktiviteter. Vi har også kort vei til biblioteket. På biblioteket kan vi ha lesestunder, bla i bøker og låne med oss bøker tilbake til barnehagen.

Les mer om Gnist Nordstrand »

Pris: 2730,- (100%)

Åpent: 6.45-17
Vi har åpent 12 mnd i året.