rollandslia.jpg

Velkommen til Gnist Rollandslia i Bergen

Nærområdet byr på mange lærerike utendørsaktiviteter. Barnehagen vår ligger fantastisk til i naturskjønne omgivelser med god tilgang til skog og mark. Vi er mye ute i naturen, og tar barna med på spennende oppdagelsesturer til eventyrlige Trollskogen og opplevelsesrike Drømmehagen. Disse turområdene bruker vi aktivt hele året, sammen med et stort utvalg av spennende lekeplasser i nærområdet. Hos oss vil barnet ditt få mange herlige opplevelser og positive erfaringer i naturen til alle årstider. Det vil også lære å bruke kroppen på ulike måter. Rundt barnehagen har vi et stort og grønt friområde som vi bruker flittig til lek og aktiviteter. Ønsker vi litt andre omgivelser og stimuli, tar vi turen til biblioteket sammen med barna.

Les mer om Gnist Rollandslia »

Pris: 2730,- (100%)

Åpent: 6.45-17
Vi har åpent 12 mnd i året.