Forside_GNIST_Skogstunet_195A4362.jpg

Velkommen til Gnist Skogstunet i Askøy

Barnehagen vår er nydelig plassert i skogen over Follese idrettsbane. Vi har kort vei til flotte turterreng i skog og mark, og har gangavstand til havet og fjæra. Disse turområdene bruker vi aktivt hele året, noe som gir barnet ditt et stort utvalg av spennende lekeplasser i nærområdet. Hos oss får barnet ditt herlige naturopplevelser og fysiske utfordringer tilpasset alder og utvikling. Vi har også et eget lekeplassområde med slengdisser, og gapahuk med bålplass. Her finnes det i tillegg en vannpumpe som barna liker å leke med. Ønsker vi en lengre tur, tar vi oss til vakre Krokåsadalen og besøker noen gårder der. Her kan vi møte sauer og mate ender hvis vi er heldige. Ettersom vi nå gjennomfører en arealutvidelse, vil vi fra august kunne tilby egen førskoleavdeling, samt flere småbarnsplasser.

Les mer om Gnist Skogstunet »

Pris: 2730,- (100%)

Åpent: 6.45-17
Vi har åpent 12 mnd i året.