Forside_GNIST_Trøa_195A7030.jpg

Velkommen til Gnist Trøa i Trondheim

Gnist Trøa ligger i et nyetablert boområde med marka rett utenfor porten, og skogen og Lundåsen som nærmeste naboer. Her er vi ofte sammen med barna og opplever og utforsker naturen. Vi setter opp lavvo og bålplass, har samlingsstunder, griller og har aktiviteter sammen. Med så flott beliggenhet har vi gangavstand til det vi måtte ønske oss av skog og mark, og vi bruker naturen som barnas lekeplass. I tillegg til vårt eget uteområde har vi også kort vei til flere lekeplasser i nærområdet, som vi benytter oss av. Rett bak barnehagen har vi en ny, stor fotballbane som barna har glede av. Dersom vi ønsker lengre turer, tar vi bussen til hovedbiblioteket, Ringvefjæra, Marinen eller Vitenskapsmuseet. Hos oss vil barnet ditt få mange fine turopplevelser og en variert og lærerik barnehagehverdag.

Les mer om Gnist Trøa »

Pris:  2730,- (100%)

Åpent:  6.45-17
Vi har åpent 12 mnd i året.